2009. október 24., szombat

Gondolatok



Felfedeztétek már,hogy az életünkben milyen hatalmas szerepe van az érzéseinknek?
Olyanoknak,amiknek nem is tulajdonítunk különösebb jelentőséget.
Éljük mindennapjainkat,boldogok,vagy éppen boldogtalanok vagyunk,de az érzéseink,a fő mozgató erőinknek nem adjuk meg a kellő tiszteletet.
Miközben minden cselekedetünket,minden gondolatunkat,vágyunkat az érzésünk járja át,nem tulajdonítunk-tudatosan-neki jelentőséget.
Életünket át és áthatják az érzések,de ritkán veszünk róla tudomást,ritkán hívjuk segítségül őket!
Ritkán alapozunk az érzéseinkre,mégis képesek vagyunk sikereket elérni,sikeresek lenni!!!
Nem használjuk,legalábbis olyan mértékben,amennyire képesek vagyunk,a bennünk rejlő képességeket.Gondoljatok bele,mire lennénk képesek,ha ezeket tudatosan használnánk!!

Ezeket a bennünk lévő erőket,pedig csak TUDATOSAN vagyunk képesek használni!
Amikor harmónia van bennünk,akkor érezzük a jót és a rosszat is.Tapasztaljuk mindkettőt,de nem kerülünk az uralma alá,képesek vagyunk választani.
Ha elveszítjük a harmóniát,akkor vagy csak a rosszat éljük vagy csak ugyanannak az érzésnek a CSAK jó oldalát tapasztaljuk.
Ha csak rossz van bennünk,akkor csak rossz fog velünk történni.
Folyamatosan csak a rossz dolgainkra koncentrálunk úgy rosszá válik az életünk.

Amikor csak a jó dolgokra figyelünk,akkor becsapjuk önmagunkat.Ha csak a jó dolgokat akarjuk megélni,a végén elfelejtjük élvezni.

Harmóniára kell törekednünk!Ezt pedig úgy tudjuk elérni,hogy észleljük a rosszat és ráébredünk,hogy ez nekünk rossz,felfedezzük,hogy másra vágyunk és ezért a vágyért tudatosan teszünk!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése